Kerkwijck Hamme
Kerkwijck Hamme
Kerkwijck Hamme
Kerkwijck Hamme

Kerkwijck Hamme

Hamme

  

Groen en architectuur gaan hand in hand


Kerkwijck is een uniek nieuwbouwproject in Hamme, met 72 wooneenheden verdeeld over 5 residenties. Het is gelegen in een prachtige parkomgeving op de historische site van de Touwslagerij. Hier woon je midden in het groen, maar toch vlak bij het centrum.

De architectuur van de 5 gebouwen is licht, warm en tijdloos. De combinatie van de zandkleurige en witte baksteen met de strakke uitstraling van het aluminium buitenschrijnwerk zorgen voor een eigentijds gevoel. 

Als bewoner geniet je maximaal van de schitterende, groene omgeving. De appartementen liggen midden in het groen en vlakbij het weelderige Park Kerkwijck met haar speeltuin, kruidentuin, doolhof en verscholen hoekjes. Het oude park en de nieuw aangelegde parktuin gaan naadloos in elkaar over door de aanplanting van nieuwe hoogstammen en verschillende groenelementen die op een natuurlijke manier voor privacy zorgen. Er is ruimte om te wandelen op kronkelende wandelpaden, te mijmeren op een bankje, gezellig te kletsen met buren op het binnenplein, of rond te razen met de (klein)kinderen. Iedere woning werd afgewerkt met hoogstaande materialen en er is een maximale natuurlijke lichtinval.

Een toplocatie voor wie oog heeft voor natuur en architectuur!
 

Constructeur: R² Projects
Architect: Groep III architecten  
Aannemer: Juri NV

Copyright foto's: jAu

Project

Kerkwijck Hamme

Locatie

Hamme

Type

Residentieel