Ondersteuning

Ondersteuning op maat van elke klant 

Onze ervaren en deskundige teams staan klaar om advies te geven op verschillende vlakken: van productie en installatie, tot design en onderhoud. Zo bieden we een ongeëvenaarde klantgerichte service aan om de best mogelijke ondersteuning te bieden op maat van elke klant, elk project en elke markt. 

Lees meer

Een 360 °-pakket aan diensten

Bij AluK bieden we een 360 °-pakket aan diensten aan waarop onze klanten kunnen vertrouwen, of het nu gaat om bestekschrijvers, ontwikkelaars, installateurs, constructeurs of huiseigenaren. Het is ons doel om ervoor te zorgen dat onze systemen voldoen aan de normen van de sector, alsook aan de hoge prestaties en veelzijdigheid die nodig zijn voor moderne gebouwen in specifieke markten.

Van technische en ontwerpondersteuning tot verkoop en klantenondersteuning, onze teams werken samen met onze partners om het beste resultaat voor hun project te garanderen. We focussen ons op het leveren van de beste oplossing, service en waarde om aan hun behoeften te voldoen. 

Een 360 °-pakket aan diensten

AluK Academy 

Al onze partners en installateurs doorlopen regelmatig uitgebreide trainingsprogramma’s waaronder software-, product - en salesopleidingen die plaatsvinden in onze AluK Design Studio in Hamme. We houden ook geregeld trainingscursussen om onze partners op de hoogte te houden van technische vooruitgang en nieuwe productontwikkelingen, en om ervoor te zorgen dat we onze klanten elke keer een consistente en kwaliteitsvolle fabricage en installatie van onze producten bieden.

AluK Academy 

AluK Home  

Ons op de eindgebruiker gerichte concept AluK Home, heeft als doel huiseigenaren te betrekken bij de keuzes die door architecten en aannemers gemaakt worden bij woningbouw en renovatieprojecten. Door het publiceren van inspirerende projecten, artikels, een dealer locator en nuttige informatie over onze Urban Label product range, proberen we de eindklant te overtuigen om voor onze producten te kiezen. Hierbij ondersteunen we onze klanten met speciale verkoop- en marketingtools, waaronder: 

 

  • Een inspirerende eindgebruikerswebsite met dealerzoekfunctie 
  • Inspiratie-en productbrochures gericht op de eindgebruiker 
  • Showroommaterialen en displays voor Point Of Sales reclametoepassingen  

 

Bezoek onze AluK Home website en laat u inspireren! Wenst u zelf ook een AluK Home Partner te worden? Contacteer ons dan gerust via marketing.be@aluk.com

 

Wenst u ook deskundig advies op vlak van productie en installatie, tot design en onderhoud? Of heeft u een project dat u met ons ervaren projectteam wenst te bespreken? Wij staan voor u klaar via onze contactpagina

AluK Home