Samenwerkingen

Samenwerkingen
gebrand op vertrouwen 

Bij AluK België bundelen we de kennis en ervaring van architecten, aannemers, fabrikanten, installateurs en medewerkers. Door dit vertrouwde netwerk trachten we de kwaliteit van onze producten, diensten en processen voortdurend te verbeteren en samen te werken aan de bouwvisie van de toekomst. 

Lees meer

Samenwerkingen

Door hechte en kwalitatieve samenwerkingen hebben we lonende partnerschappen opgebouwd met architecten, aannemers, fabrikanten en installateurs over heel België. Dit helpt ons om hen de meest geavanceerde producten te kunnen aanbieden. 

Vanaf het ontwerp en concept tot en met de afwerking van het project staat ons ervaren team klaar om onze partners te adviseren en de beste productaanbevelingen te doen om aan de technische behoeften en persoonlijke vereisten van ieders project te voldoen. 

We bieden deskundig advies over een reeks onderwerpen, waaronder ontwerp, prestaties, fabricage, installatie en onderhoud, en ondersteunen onze partners bij elke stap van het proces. 

We ontwikkelen op maat gemaakte oplossingen voor alle projecten en budgetten. We bieden geen standaard service; we werken samen met onze klanten om de specificaties te bepalen die hun project echt nodig heeft.

NAV 

AluK België is onder meer lid van het NAV (Netwerk Architecten Vlaanderen). Dit is een netwerkorganisatie voor architecten met bijna 3.000 aangesloten architectenbureaus en meer dan 5.500 leden. Het NAV volgt de nieuwe regelgevingen en innovaties op en voorziet haar leden van technisch, juridisch en deontologisch advies. 

FAC  

We zijn lid van het FAC, Federatie Aluminium Constructeurs. Dit is een krachtige en dynamische vereniging van kwaliteitsbedrijven, actief in de productie van aluminium ramen en gevelelementen. Door onder meer belangenbehartiging, kennisoverdracht, opleidingen en het FAC-kwaliteitskeurmerk, versterkt FAC de positie van de aluminium-constructeurs, hun diensten en producten.  

Qualubel 

AluK België is aangesloten bij Qualubel, een Belgische vereniging zonder winstoogmerk met als doel het definiëren en bevorderen van de kwaliteit van oppervlaktebehandelingen van aluminium. 

Qualubel is de algemene licentiehouder voor België van de internationale kwaliteitslabels Qualicoat (voor poederlakken) en Qualanod (voor anodiseren) voor oppervlaktebehandeling van aluminium. Het productieproces van AluK is Qualicoat gecertificeerd. 

Zo trachten we continu de kennis en ervaring uit de sector te bundelen om de kwaliteit van onze producten, diensten en processen te verbeteren. Wenst u ook samen te werken met ons? Neem contact op via onze contactpagina.