Bedrijf

Marktleider op het gebied van aluminium systemen 

Wij zijn AluK België, marktleider op het gebied van ontwerp, ontwikkeling en distributie van aluminium ramen, deuren en geveloplossingen. Wij zijn hierbij gespecialiseerd in zowel renovatie als nieuwbouw, van commerciële tot industriële gebouwen en van woningen tot openbare gebouwen. 

Lees meer

Over AluK België

AluK België maakt deel uit van de AluK-groep, een sterke groep met een verhoogde capaciteit voor investeringen en innovatie en een breed assortiment. Dankzij een deskundig team heeft AluK België een lokaal aanbod aan aluminium bouwsystemen ontwikkeld dat perfect aangepast is aan de markt en aan de hoge eisen van de klanten. 

Over AluK België

Expertise

Met reeds 70 jaar ervaring in de aluminiumindustrie ontwikkelen we bouwsystemen die geschikt zijn voor verschillende toepassingen, van nieuwbouw tot renovatie, van commercieel tot residentieel. Jaarlijks investeren we in infrastructuur, software en personeel waardoor onze producten veel normen in de sector overtreffen.   

Expertise

Innovatie

Innovatie is ons bestaansrecht. We zijn altijd op zoek naar ‘beter’ en boeken dagelijks vooruitgang op vlak van design, duurzaamheid, productieproces alsook isolerende en akoestische prestaties en inbraakwerendheid. Hierdoor kunnen we onze klanten de beste producten bieden die momenteel beschikbaar zijn. 

Innovatie

Samenwerkingen

Bij AluK België bundelen we de kennis en ervaring van architecten, aannemers, fabrikanten, installateurs en medewerkers. Door dit vertrouwde netwerk trachten we de kwaliteit van onze producten, diensten en processen voortdurend te verbeteren en samen te werken aan de bouwvisie van de toekomst. 

Samenwerkingen

Ondersteuning

Onze ervaren en deskundige teams staan klaar om advies te geven op verschillende vlakken: van productie en installatie, tot design en onderhoud. Zo bieden we een ongeëvenaarde klantgerichte service aan om de best mogelijke ondersteuning te bieden op maat van elke klant, elk project en elke markt. 

Ondersteuning

Duurzaamheid

Duurzaamheid en groen engagement zijn onze drijfveren. Daarom introduceerden we de productrange REVIVE®: hoogisolerende systemen opgebouwd uit recycled plastic. Vandaag worden de Themis-, Triton-, Hermes- en Kolossystemen uitgerust met isolatoren uit recycled PET-materiaal. En er zullen nog vele systemen volgen. 

Duurzaamheid

AluK in de wereld

De AluK Groep is wereldwijde leider op gebied van design en vervaardiging van aluminium ramen-, deuren- en vliesgevelsystemen.

Met meer dan zeventig jaar know how en ervaring wereldwijd, voldoen onze bouwsystemen aan de technische vereisten voor een aantal van de meest geavanceerde en prestigieuze gebouwen ter wereld.

Meer info over de aluk groep

AluK in de wereld