10 sep. 2018

Themis next meerwaarde

Themis next meerwaarde

Themis NEXT, een meerwaarde voor ieder project
Met Themis NEXT creëert u een meerwaarde voor ieder project. Door de slanke profilering biedt het optimaal lichtinval en heeft het een modern aanzicht.  

Slanke en moderne uitstraling
Themis Next heeft een slank uiterlijk en geeft ieder gebouw een vlak en modern aanzicht. De aanzichtbreedte van het kader is slechts 52 mm. Door deze slanke profilering is de hoeveelheid daglicht die door de ramen binnenvalt maximaal. Themis NEXT is uitermate geschikt voor intensief gebruik  in kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere utiliteits toepassingen.  Maar ook binnen de woningbouw biedt Themis NEXT een meerwaarde.

De maximale glasdikte voor dit profiel is 53 mm. Daarnaast biedt Themis NEXT een uitvoering met vlak onderprofiel (max. hoogte 20 mm)

Duurzaamheid en comfort
Naast de esthetische meerwaarde biedt Themis Next ook comfort. Het biedt uitstekende isolatiewaarde en is daarnaast beschikbaar in een hoog isolerende variant. Door het toepassen van triple glas behaalt u de beste isolatiewaarde (0,97 W/M2K*). Een goed isolerend raam is van belang om de warmte in huis te houden en daarmee de energierekening te reduceren. Bovendien zorgt het voor minder geluid van buiten. Een mooie bijkomstigheid wanneer u duurzaamheid hoog in het vaandel hebt staan.  

Veiligheid gecombineerd met uitstraling
Inbraakwerende ramen en deuren zijn een must. Daarom is het belangrijk om voor inbraakveilige ramen te kiezen. Themis NEXT voldoet aan alle veiligheidsnormen en heeft een RC2 classificatie zonder toevoeging van extra profielen. Door het toepassen van verdekte scharnieren blijft de unieke uitstraling van Themis NEXT behouden.

Themis NEXT Brandwerend
Themis NEXT is met polyamide isolator uit te voeren als brandwerend.

*Ug = 0.6/PSI=0,045

Blijf op de hoogte