14 aug. 2018

Hoe versloeg het Britse kantoor van AluK zes andere nieuwe ontwikkelingen in Workplace Design of the Year tijdens de Insider Wales Property Awards?

Hoe versloeg het Britse kantoor van AluK zes andere nieuwe ontwikkelingen in Workplace Design of the Year tijdens de Insider Wales Property Awards?

Het gebouw was een van de zeven nieuwe ontwikkelingen die werden geselecteerd om te concurreren in de laatste ronde van deze categorie; de overwinning werd bekend gemaakt tijdens de prijsuitreiking in Cardiff City Hall.

De 350.000m² werkplek is ontworpen door Cardiff-based Rio Architects en wordt onderdeel van de grootste investering in een fabriek in Wales. De overstap maakte deel uit van de verbintenis van AluK om de productiecapaciteit te verhogen, innovaties bij het ontwerpen van producten te ondersteunen, producten te presenteren en magazijnen en kantoorruimte te bieden.

De faciliteit won dankzij de moderne, open en eigentijdse omgeving, met een veel natuurlijk licht, ventilatie en uitstekende buitenzichten

De juryleden waren vooral onder de indruk van de nieuwe gevel, de innovatieve laklijn, het maximale natuurlijke licht, de break-out ruimtes en een efficiëntere fabrieksindeling.

Lee Protheroe, Senior Associate bij Rio Architects, zei:

"Rio Architects is verheugd en vereerd om de Insider Wales Property Award, “Workplace Design van het jaar 2018” , te ontvangen voor het hoofdkwartier van AluK in Chepstow. We willen graag AluK bedanken voor de fantastische mogelijkheid om een hoogwaardige en moderne werkomgeving te creëren.

"Het ontwerpconcept streefde ernaar om AluK een platform te bieden om hun producten te presenteren, wat wordt gerealiseerd met de nieuwe dynamische façade, ontvangstruimte, werkruimten en de AluK Design Studio. De nieuwe fabrieksruimte is van nature verlicht en biedt uitgebreide productiefaciliteiten samen met een state-of-the-art onderzoeks- en ontwikkelings afdeling.

"Een fantastische teamprestatie leverde deze uitstekende kantoor- en industriële ontwikkeling die een belangrijke investering van AluK vertegenwoordigt."

Russell Yates, Managing Director van AluK GB, is erg blij met de erkenning die het gebouw sinds de opening heeft gekregen. Hij zei:

"We zijn ontzettend tevreden dat ons hoofdkantoor zo'n prestigieuze nationale prijs heeft gewonnen. We hebben ongelooflijk hard met Rio Architects samengewerkt om onze visie te realiseren. Het is echt een eer om alle tijd, investeringen en inspanningen van alle betrokkenen te laten erkennen door de grootste bedrijfstitel van Wales.

De nieuwe awards-categorie, die dit jaar debuteerde, werd toegevoegd om het groeiende aantal innovatieve, hoogwaardige kantoor- en werkplekken en verbouwingen in Wales te vieren.

Als u dit bekroonde gebouw wilt bezoeken, belt u 01291 639 739 of e-mail info.uk@aluk.com.

Blijf op de hoogte