10 sep. 2018

Creëer een unieke uitstraling met Themis NEXT

Creëer een unieke uitstraling met Themis NEXT

Creëer een unieke uitstraling met Themis NEXT
Houdt u van de schoonheid van veel natuurlijk lichtinval in uw huis? Met Themis Next creëert u optimaal lichtinval gecombineerd met een moderne en slanke uitstraling. 

Slanke en moderne uitstraling
Themis Next heeft een slank uiterlijk en geeft u woning een vlak en modern aanzicht. De aanzichtbreedte van het kader is slechts 52 mm. Dit maakt het profiel 25% minder breed ten opzichte van andere kozijnen. Door deze slanke profilering is de hoeveelheid daglicht die door de ramen binnenvalt maximaal. Met Themis Next  creëert u een onbelemmerd en transparant zicht op buiten.

Duurzaamheid en comfort
Naast de esthetische meerwaarde biedt Themis Next ook comfort. Het biedt uitstekende isolatiewaarde en is daarnaast beschikbaar in een hoog isolerende variant. Door het toepassen van triple glas behaalt u de allerbeste isolatiewaarde. Een goed isolerend raam is van belang om de warmte in huis te houden en daarmee de energierekening te reduceren. Bovendien zorgt het voor minder geluid van buiten en helpt u het klimaat doordat u minder energie verbruikt.

Veiligheid gecombineerd met uitstraling
Inbraakwerende ramen en deuren zijn een must. Daarom is het belangrijk om voor inbraakveilige ramen te kiezen. Themis NEXT voldoet aan alle veiligheidsnormen en heeft een RC2 classificatie.

Kies voor een trendkleur
Themis NEXT is beschikbaar in tal van kleuren en afwerkingen (mat, structuur, glans). Om u te helpen bij uw keuze hebben onze kleurspecialisten een top 11 voor u samengesteld. Deze ‘first choice’ kleuren behoren tot de populairste kleuren van dit moment. Wanneer u voor Bi-color kiest kunt u de kleur van uw ramen en deuren afstemmen op uw in- en extrieur.

Blijf op de hoogte