05 sep. 2018

95% van de aluminium wordt gerecycled

95% van de aluminium wordt gerecycled

Dit jaar starte Fenêtrealu een campagne om aluminium onder de aandacht te brengen bij de consument. De campagne is ontwikkeld in samenwerking met de beroepsvereniging voor aluminium schrijnwerk in Frankrijk. De campagne laat de velen voordelen zien van het gebruik van aluminium in huis. Het thema van de campagne is 'Aluminium, zo buitengwoon als jij'. In de campagne komen consumenten aan het woord over waarom zij de voorkeur geven aan aluminium.

De campagne geeft een goed beeld van de behoeften van consumenten en hoe deze kan worden ingevuld met een aluminiumproduct. Zo verteld de familie Mercier over waarom zij voor aluminium ramen hebben gekozen. "Er is een ruime keuze in kleuren en afwerkingen. Daarnaast is er de mogelijkheid om voor bi-color te gaan, waarbij de kleuren aan de buitenkant kan verschillen van de binnenkant." Een andere consument die aan het woord komt wil het buitenleven in huis halen.  Zij kiest voor een milieuvriendelijk schuifderusysteem met uitstekend isolatie waarden. Het systeem dat zij kiest biedt comfort, warmte en veel natuurlijk daglicht. 

Bovendien is aluminium milieuvriendelijk. 95% van alle aluminium producten gebruikt binnen de bouwsector is gerecycled. Aluminium biedt goede isolatiewaarden waardoor er het hele jaar door op energiekosten bespaard kan worden. 

Wil je meer weten over de campagne van Fenêtrealu? klik hier 

Blijf op de hoogte