08 feb. 2018

Polyclose 2018 - Highlights

Polyclose 2018 - Highlights

De beurs was een waar succes,  naast enkele gevestigde producten zoals de revolutionaire b-Quick reeks (venta en oculto) en de strakke vliesgevel SL50 kon men ook de nieuwste innovaties THEMIS NEXT, S141 en infinium ontdekken op onze 160m² grote stand.

Themis Next is het nieuwste design in hoogwaardig aluminium binnen het AluK Themis gamma. THEMIS NEXT ® combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie efficiënte aluminium. De slanke profielen van Themis NEXT ®, met een minimale aanzichtbreedte van 38 mm, zorgen voor een optimale lichtinval in huis.

S141 Het schuifdeursysteem binnen het b-Quick concept. Dit duurzame schuifdeursysteem, met een strak design, biedt een oplossing voor de meest gevraagde schuifdeur varianten. De voorgemonteerde dichtingen, volgens het b-Quick principe,  maken de S141 een heel efficiënt en innovatief systeem, dat op een gebruiksvriendelijke manier te vervaardigen en te installeren is.

Verder was ook ons paradepaardje INFINIUM aanwezig op de stand,  een high-end schuifdeur systeem. Infinium werd ontworpen om te voldoen aan de moderne architecturale eisen. Dankzij grote glasvlakken en uiterst slanke zijlijnen, biedt infinium een minimalistische uitstraling en onbeperkt zicht.

AluK ontving ontzettend goede feedback van de aanwezige klanten over de innovaties en  ook de cocktailavond op donderdag was een groot succes. We hopen iedereen binnen 2 jaar terug te zien op Polyclose 2020. 

Blijf op de hoogte